Leder du efter en psykolog i eller omkring Roskilde, så er du landet det rigtige sted. Herunder finder du psykologer, som tilbyder samtaler til både børn, unge, voksne og par. Du finder også en oversigt over, hvad psykologer tilbyder af kurser, grupper og foredrag i dit nærområde

Sted

Ventetid

Arbejdsområder

Ydelse

Rabatter

Alder

Pris

Arbejdsmetoder

Uddannelse

Sprog

 

{{results.length}} psykologer i (eller nær) {{cityName || 'Roskilde'}}

{{psykolog.FirstName}} {{psykolog.LastName}}
profile-picture profile-picture
{{psykolog.StreetName}}
{{psykolog.ZipCode}} {{psykolog.City}}
Tlf: {{psykolog.Phone}}
{{psykolog.WaitingTimes[0].Name}}
Tager lægehenvisning: {{psykolog.MedicalReferral ? 'Ja': 'Nej'}}

Find psykolog Roskilde

 

Den østsjællandske by Roskilde huser 48.186 indbyggere, mens hele Roskilde Kommune, der er en del af Region Sjælland, har et indbyggertal på ca. 83.544 indbyggere.

 

Roskilde er Danmarks 10. største by og er på mange måder en attraktiv by at bosætte sig i. Roskilde ligger i et naturskønt område med sin placering ved den sydøstlige del af Roskilde Fjord. Her finder du et meget smukt og varieret terræn, der går under navnet den Grønne Ring. Den Grønne Ring byder både på naturområder, friluftsområder samt åbnelandskaber. Den Grønne Ring giver dig altså mulighed for både at nyde fredelige gåture samt mulighed for at prøve kræfter af med sjove sportsaktiviteter. På det kulturelle område er Roskilde samtidig helt i top.

 

Her kan bl.a. nævnes Roskilde Domkirke, middelalderbyen, en række museer og sidst, men ikke mindst Roskilde Festival, der har eksisteret siden 1971, og som hvert år åbner dyrskuepladsen op for tusindvis af musikglade mennesker, der samles for at nyde musik i mange forskellige genrer.

 

Roskilde er et attraktivt sted at bosætte sig som børnefamilie, hvor du bl.a. finder rigtig gode udbud af vuggestuer, børnehaver og andre pasningstilbud. Derudover har kommunen i alt 25 kommunale skoler samt 8 privat- og friskoler. Som ung finder du ligeledes gode uddannelsestilbud, med både tekniskskole, handelsskole samt det almene gymnasium.

 

Efter endt ungdomsuddannelse er der yderligere mulighed for videreuddannelse på RUC – Roskilde Universitets Center, og på RISØ DTU Center. Herudover profiterer Roskilde af at være en kommune i vækst, hvor der er gode betingelser og vilkår for at drive virksomhed. Derfor finder du både mellemstore virksomheder, der klarer sig godt på det danske marked samt virksomheder, der er konkurrencedygtige på det internationale marked.

 

I Roskilde finder du rigtig gode muligheder for psykologbehandling, hvor mange af psykologerne er uddannet fra Københavns Universitet. Her finder du både gode tilbud om psykologhjælp til børn, unge og voksne. Find en psykolog, der kan hjælpe dig med dine problematikker her.

 

Eller hvis du er på udkig efter et psykologrelevant kursus så kig her.

 

 

 

 

 

 

 

Lokale tilbud

Socialpsykiatrien i Roskilde har også gode dagtilbud. Her finder du bl.a. Kulturhuset Peoples Corner, som er et aktivitets- og samværstilbud for psykisksårbare borgere i Roskilde. Her er der mulighed for at deltage i forskellige slags aktiviteter eller nyde samvær med andre ligesindede. Tilbuddet kræver ikke visitation fra kommunen, hvilket vil sige, at du kan komme lige fra gaden og benytte dig af de forskellige tilbud, eller du kan ringe på forhånd og aftale, at du kommer.

 

Som ung borger med en psykisk sårbarhed finder du tilbuddet DropIn, der henvender sig til unge mennesker, der har brug for samvær, støtte og lyst til at hygge sig med andre ligesindede unge mennesker. Aktiviteterne er meget forskellige og varierer fra madlavning til spil til hyggelige biografture.

Kommunale tilbud

Har du eller en af dine pårørende brug for akut hjælp til et psykisk problem kan egen læge eller vagtlægen hjælpe, eller du kan henvende dig til regionens Psykiatriske Akutmodtagelse i Roskilde. Her kan man henvende sig med eller uden lægehenvisning. Det er en god idé at ringe til afdelingen først – telefon 47 32 77 41.

For børn/unge og deres forældre tilbyder Roskilde Kommune Åben Anonym Rådgivning – børn indtil 12 år og deres familie kan ringe på telefon 46 32 33 63, børn i alderen 13-18 år og deres forældre kan ringe på telefon 46 32 11 3

I Roskilde finder du mulighed for psykiatrisk behandling af både voksne, børn og unge mennesker. Der er bl.a. et specialiseret center for spiseforstyrrelser, en hukommelsesklinik, en klinik for liasonpsykiatri, en sexologisk klinik, et kompetencecenter for psykose debuterende samt en klinik for traumatiserede flygtninge.

Ved pludseligt opståede psykiske problemer, som kræver lægehjælp, har du flere muligheder. Du kan henvende dig til egen læge eller vagtlægen, eller Psykiatrisk Akutmodtagelse i Roskilde – ring gerne først på telefon 47 32 77 41.

Roskilde Kommune yder forskellige former får rådgivning og hjælp til børn, unge og deres forældre – deriblandt psykologhjælp, hvis det skønnes nødvendigt. Du kan læse mere på kommunens hjemmeside.

Unge der har det svært – med skolen, forældrene, kæresten eller noget helt fjerde – kan kontakte Headspace, hvor der altid er en at snakke med. Flere af de frivillige hos Headspace er psykologstuderende, så du er sikret professionel vejledning.

 

 

 

Regionale tilbud

Psykiatrisk Akutmodtagelse er for borgere, som har akutte psykiske problemer, samt deres pårørende. Region Sjælland har Psykiatriske Akutmodtagelser i Slagelse, Roskilde og Vordingborg. Afdelingerne har døgnåbent og man kan henvende sig her med eller uden henvisning fra egen læge/vagtlæge.

Din egen læge har mulighed for i visse tilfælde at henvise dig til samtaler med en praktiserende psykolog.

PsykInfo er et Psykiatrisk Informationscenter, som tilbyder information og rådgivning om psykiske sygdomme til alle.

Fuld adgang

Kr. 998/årligt (ex. moms)

  • Opret ubegrænset antal kurser, grupper og foredrag
  • Fuld profilvisning
  • Fuld supervisorordning
  • Foto på profilen
  • Opret ubegrænset antal klinikadresser

Gratis adgang

kr. 0

  • Opret op til i alt 2 kurser, grupper og foredrag
  • Light profilvisning
  • Light supervisorvisning
  • Én klinikadresse

Opret profil

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling og fortrydelsesret

998 kr. ekskl. moms for et årsabonnement 

Faktura sendes pr. email umiddelbart efter tilmeldingen

Jeg er indforstået med, at der ved køb af et årsabonnement på Psykologbogen er knyttet en lovbestemt fortrydelsesret på 14 dage. Fortrydelsesretten regnes fra aftalens indgåelse, det vil sige ved afgivelse af bestilling enten telefonisk eller pr. email til Psykologbogen, og udløber 14 dage herefter. Fortrydelsesretten er overholdt, hvis du sender din meddelelse om fortrydelse, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

 

Vilkår for udmeldelse

Udmeldelse af Psykologbogen kan ske én gang årligt i forbindelse med opkrævelse af nyt årsabonnement. Udmeldelse skal varsles senest 14 dage før dit årsabonnement udløber, og sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen. 

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling

Du har valgt en gratis profil, og det koster derfor kr. 0,- at have en profil på Psykologbogen.
Du kan til enhver tid opgradere din profil til fuldt medlemsskab, ved at rette kontakt til info@psykologbogen.dk. 

Vilkår for udmeldelse

Du kan til enhver tid ophæve dit gratis medlemskab, hvis du ikke længere ønsker have en profil på Psykologbogen. Udmeldelse sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen på info@psykologbogen.dk, hvorefter din profil slettes

 

 

Vær opmærksom på, at du først skal godkendes af administratoren, før du kan logge på.