Søger du efter en psykolog i Silkeborg, så er du kommet til det rigtige sted. Læs her om dine muligheder for psykologsamtaler i Silkeborg, og se hvad psykologer tilbyder af kurser, gruppeforløb og foredrag i byen eller nærområdet.

Sted

Ventetid

Arbejdsområder

Ydelse

Rabatter

Alder

Pris

Arbejdsmetoder

Uddannelse

Sprog

 

{{results.length}} psykologer i (eller nær) {{cityName || 'Silkeborg '}}

{{psykolog.FirstName}} {{psykolog.LastName}}
profile-picture profile-picture
{{psykolog.StreetName}}
{{psykolog.ZipCode}} {{psykolog.City}}
Tlf: {{psykolog.Phone}}
{{psykolog.WaitingTimes[0].Name}}
Tager lægehenvisning: {{psykolog.MedicalReferral ? 'Ja': 'Nej'}}

Find psykolog Silkeborg

Silkeborg kommune i Region Midtjylland har ca. 90.000 borgere, hvoraf ca. halvdelen bor i byen Silkeborg. Byen ligger smukt i et område rigt på skove og søer, der sammen med det kuperede terræn har givet området navnet Søhøjlandet. Byen har en lille, men meget hyggelig havn, hvorfra man kan sejle med dampskibet Hjejlen til det populære udflugtsmål Himmelbjerget. Havnen tilbyder også kanoudlejning til kortere eller længere ture på de omkringliggende søer og Gudenåen, eller hvad med at nyde en friskbagt isvaffel på havnen, mens man nyder udsigten?

At området har været beboet i flere tusinde år, ser man blandt andet med mosefundene Tollundmanden og Grauballemanden, der dateres til ca. 300 år f.Kr. I midten af 1800-tallet grundlagdes Silkeborg Papirfabrik, og helt op til fabrikkens lukning i år 2000 prægede fabrikken Silkeborg, hvor en stor del af byens indbyggere var beskæftiget. Fabrikken fremstillede kvalitetspapir, der blandt andet blev brugt af Nationalbanken til pengesedler. Men selv efter at produktionen af papir nedlagdes, lever Papirfabrikken videre, nu som hotel, højskole, musikhus, biograf og meget andet.

Silkeborg er en dejlig handelsby med mange gågader, hvor man finder butikker for enhver smag, udover restauranter i alle prisklasser. Byen ligger på jernbanestrækningen mellem Skanderborg og Herning, og med anlæggelsen af motorvej på samme strækning er det blevet endnu lettere for egnens erhvervsdrivende at holde kontakten til det øvrige af regionen, hvorfor man også har anlagt flere nye erhvervsområder nær Silkeborg, og kommunen er udråbt som Østjyllands bedste vækstkommune.

Også indenfor det psykologfaglige felt har Silkeborg meget at byde på. Mange psykologer, som har uddannet sig i Aarhus søger til nabobyer som Silkeborg for at arbejde.

Bor du i Silkeborg eller omegn, og leder du efter en dygtig psykolog, der kan hjælpe med netop dine problemstillinger til individuel, par- eller gruppeterapi, er du kommet til det rette sted. Se mulighederne herover, eller søg via filtrene til venstre herfor.

I Psykologbogen finder du tilbud om grupper, kurser og foredrag – søger du for eksempel en depressionsgruppe eller et forældrekursus, finder du det her.

Er du virksomhedsleder og søger et kursus eller foredrag til dine medarbejdere – for eksempel et foredrag om konflikter på arbejdspladsen – findes det her.

Er du selv psykolog og søger efteruddannelse eller supervision, finder du det her.

Kommunale tilbud

Familierådgivningen tilbyder gratis rådgivning til børn/unge, forældre og familier – også anonym rådgivning, på telefon 89 70 17 10. 

Silkeborg Kommune tilbyder et kursusforløb til borgere med angst og depression, ring på telefon 20 23 29 40, hvis det lyder som noget for dig.

Kommunen tilbyder desuden et kursus i stresshåndtering, du kan få flere oplysninger om kurset på telefon 21 79 26 64

Regionale tilbud

Får du eller en af dine pårørende brug for psykiatrisk hjælp, kan du henvende dig til egen læge, som under visse omstændigheder kan henvise dig til samtaler med en psykolog.

Ved akut behov for psykiatrisk hjælp skal du kontakte egen læge eller lægevagten på 7011 3131, der kan henvise dig til Psykiatrisk Modtagelse i Risskov eller Horsens. Patienter og pårørende i akut psykisk krise kan også ringe til den døgnåbne Psykiatrisk Rådgivningstelefon 78 47 04 70 for kontakt med erfarne psykiatriske medarbejdere, som er klar med råd og vejledning.

Livslinien kan du snakke eller chatte med en rådgiver, hvis du eller en af dine pårørende har tanker om selvmord.

Fuld adgang

Kr. 998/årligt (ex. moms)

  • Opret ubegrænset antal kurser, grupper og foredrag
  • Fuld profilvisning
  • Fuld supervisorordning
  • Foto på profilen
  • Opret ubegrænset antal klinikadresser

Gratis adgang

kr. 0

  • Opret op til i alt 2 kurser, grupper og foredrag
  • Light profilvisning
  • Light supervisorvisning
  • Én klinikadresse

Opret profil

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling og fortrydelsesret

998 kr. ekskl. moms for et årsabonnement 

Faktura sendes pr. email umiddelbart efter tilmeldingen

Jeg er indforstået med, at der ved køb af et årsabonnement på Psykologbogen er knyttet en lovbestemt fortrydelsesret på 14 dage. Fortrydelsesretten regnes fra aftalens indgåelse, det vil sige ved afgivelse af bestilling enten telefonisk eller pr. email til Psykologbogen, og udløber 14 dage herefter. Fortrydelsesretten er overholdt, hvis du sender din meddelelse om fortrydelse, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

 

Vilkår for udmeldelse

Udmeldelse af Psykologbogen kan ske én gang årligt i forbindelse med opkrævelse af nyt årsabonnement. Udmeldelse skal varsles senest 14 dage før dit årsabonnement udløber, og sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen. 

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling

Du har valgt en gratis profil, og det koster derfor kr. 0,- at have en profil på Psykologbogen.
Du kan til enhver tid opgradere din profil til fuldt medlemsskab, ved at rette kontakt til info@psykologbogen.dk. 

Vilkår for udmeldelse

Du kan til enhver tid ophæve dit gratis medlemskab, hvis du ikke længere ønsker have en profil på Psykologbogen. Udmeldelse sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen på info@psykologbogen.dk, hvorefter din profil slettes

 

 

Vær opmærksom på, at du først skal godkendes af administratoren, før du kan logge på.