Er du på udkig efter psykolog i Haslev til at hjælpe med dine psykologiske problemstillinger, er du kommet til det rette sted.

Sted

Ventetid

Arbejdsområder

Ydelse

Rabatter

Alder

Pris

Arbejdsmetoder

Uddannelse

Sprog

 

{{results.length}} psykologer i (eller nær) {{cityName || 'Haslev'}}

{{psykolog.FirstName}} {{psykolog.LastName}}
profile-picture profile-picture
{{psykolog.StreetName}}
{{psykolog.ZipCode}} {{psykolog.City}}
Tlf: {{psykolog.Phone}}
{{psykolog.WaitingTimes[0].Name}}
Tager lægehenvisning: {{psykolog.MedicalReferral ? 'Ja': 'Nej'}}

Find psykolog Haslev

Haslev er en by i Faxe Kommune i Region Sjælland. Der bor ca. 11.400 indbyggere i Haslev, Faxe Kommune tæller godt 35.000 indbyggere. Haslev er den største by i Kommunen og det er her, kommunens administration holder til. Faxe Kommune har sit navn efter kommunens andenstørste by, Faxe. Faxe blev tidligere stavet Fakse, men efter kommunesammenlægningen i 2007 antog man atter den gamle stavemåde. Kommunens andre større byer er Dalby, Karise og Faxe Ladeplads, hver med ca. 2.000 indbyggere. Haslev har et godt udvalg af specialbutikker, de fleste beliggende i byens hovedstrøg, Jernbanegade. Desuden finder man alle de store supermarkedskæder i og omkring byen. En anden form for handel i byen er en af byens attraktioner, Det Blå Marked med 200 stader, Skandinaviens ældste og største permanente kræmmermarked. Haslev ligger i et naturskønt område med masser af skove og søer, med masser af gode muligheder for udfoldelser i naturen. Øst for byen finder man den smukke gamle herregård Bregentved omgivet af park og fine gamle bygninger. Her afholdes hver sommer et stort børnedyrskue med masser af dyr i alle størrelser og aktiviteter og underholdning for hele familien. Syd for Haslev ligger Gisselfeldt Kloster hvor man i parken og Orangeriet kan se smukke og sjældne planter. Haslev har store erhvervsområder hvor man finder virksomheder i god vækst. Et fag i vækst er blandt andet psykologfaget, og i Haslev finder du gode muligheder, hvis du søger en psykolog til terapi, kurser eller supervision.

Private som søger terapi – individuel, parterapi, gruppe- eller familieterapi – har gode muligheder for i Psykologbogen at finde en dygtig psykolog.

Er du på udkig efter gruppeterapi, et kursus eller et foredrag for private – måske en gruppe til din teenagedatter eller et kursus i mindfulness – kan du finde mulighederne her.

Virksomhedsledere som søger et kursus eller foredrag til sine ansatte – måske søger du et kursus for ledere eller et kursus for personer, der arbejder med misbrugere – finder tilbuddene her.

Er du psykolog på udkig efter et godt efteruddannelseskursus – måske søger du et kursus i ACT eller et hypnosekursus – finder du gode tilbud fra psykologkolleger her.

Søger du supervision – for psykologer og andre sundhedsuddannede, individuelt eller i grupper – kan du se tilbud fra dygtige psykologer her.

Kommunale tilbud

Region Sjællands Psykiatriske Akutmodtagelse i Vordingborg er en døgnåben afdeling for alle, der har et akut opstået psykisk problem. For at få den bedst mulige behandling, er det en god idé at ringe til afdelingen først – telefon 55 35 12 10.

Faxe Kommunes Familieafdeling tilbyder rådgivning og psykologsamtaler til børn, unge og deres familier. Henvendelse er gratis og anonym og der sker ingen registrering. Afdelingen kontaktes på telefon 30 50 86 25.

Regionale tilbud

Psykiatrisk Akutmodtagelse er for borgere, som har akutte psykiske problemer, samt deres pårørende. Region Sjælland har Psykiatriske Akutmodtagelser i Slagelse, Roskilde og Vordingborg. Afdelingerne har døgnåbent og man kan henvende sig her med eller uden henvisning fra egen læge/vagtlæge.

Din egen læge har mulighed for i visse tilfælde at henvise dig til samtaler med en praktiserende psykolog.

PsykInfo er et Psykiatrisk Informationscenter, som tilbyder information og rådgivning om psykiske sygdomme til alle.

Fuld adgang

Kr. 998/årligt (ex. moms)

  • Opret ubegrænset antal kurser, grupper og foredrag
  • Fuld profilvisning
  • Fuld supervisorordning
  • Foto på profilen
  • Opret ubegrænset antal klinikadresser

Gratis adgang

kr. 0

  • Opret op til i alt 2 kurser, grupper og foredrag
  • Light profilvisning
  • Light supervisorvisning
  • Én klinikadresse

Opret profil

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling og fortrydelsesret

998 kr. ekskl. moms for et årsabonnement 

Faktura sendes pr. email umiddelbart efter tilmeldingen

Jeg er indforstået med, at der ved køb af et årsabonnement på Psykologbogen er knyttet en lovbestemt fortrydelsesret på 14 dage. Fortrydelsesretten regnes fra aftalens indgåelse, det vil sige ved afgivelse af bestilling enten telefonisk eller pr. email til Psykologbogen, og udløber 14 dage herefter. Fortrydelsesretten er overholdt, hvis du sender din meddelelse om fortrydelse, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

 

Vilkår for udmeldelse

Udmeldelse af Psykologbogen kan ske én gang årligt i forbindelse med opkrævelse af nyt årsabonnement. Udmeldelse skal varsles senest 14 dage før dit årsabonnement udløber, og sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen. 

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling

Du har valgt en gratis profil, og det koster derfor kr. 0,- at have en profil på Psykologbogen.
Du kan til enhver tid opgradere din profil til fuldt medlemsskab, ved at rette kontakt til info@psykologbogen.dk. 

Vilkår for udmeldelse

Du kan til enhver tid ophæve dit gratis medlemskab, hvis du ikke længere ønsker have en profil på Psykologbogen. Udmeldelse sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen på info@psykologbogen.dk, hvorefter din profil slettes

 

 

Vær opmærksom på, at du først skal godkendes af administratoren, før du kan logge på.