Er du på udkig efter psykolog i Vinderup, har du fundet det rigtige sted. Her kan du se udvalget af dygtige psykologer i dit nærområde.

Sted

Ventetid

Arbejdsområder

Ydelse

Rabatter

Alder

Pris

Arbejdsmetoder

Uddannelse

Sprog

 

{{results.length}} psykologer i (eller nær) {{cityName || 'Vinderup '}}

{{psykolog.FirstName}} {{psykolog.LastName}}
profile-picture profile-picture
{{psykolog.StreetName}}
{{psykolog.ZipCode}} {{psykolog.City}}
Tlf: {{psykolog.Phone}}
{{psykolog.WaitingTimes[0].Name}}
Tager lægehenvisning: {{psykolog.MedicalReferral ? 'Ja': 'Nej'}}

Find psykolog Vinderup

Vinderup ligger i Holstebro Kommune i Region Midtjylland. Ca. 58.000 indbyggere er bosiddende i Holstebro Kommune, heraf bor ca. 3.200 i Vinderup. Vinderup er stationsby på strækningen Struer – Viborg, og geografisk er byen placeret ca. midt mellem Struer, Skive og Holstebro. Bor man i Vinderup har man ikke langts til skønne naturområder, ofte præget af hedelandskab. Et par kilometer mod vest ligger den del af Limfjorden, som kaldes Venø Bugt – med fantastisk udsigt mod den skønne ø Venø. Øst for Vinderup ligger Frilandsmuseet Hjerl Hede, et levende museum som illustrerer livet i en dansk landsby for et par hundrede år siden. Tæt ved Hjerl Hede ligger Flyndersø og Stubbergård Sø i et plantageområde, som tidligere var vigtigt for egnens produktion af tørv til opvarmning. Vinderup må nok på mange måder siges at være en typisk jysk provinsby bestående af en ældre bymidte og omkringliggende parcelhuskvarterer. Vinderup har et trods byens størrelse pænt udvalg af butikker der tæller de traditionelle servicestationer og supermarkeder, men også blomsterhandler, modebutikker og flere liberale erhverv er repræsenteret. Her er desuden lægehus, tandlæge, bibliotek samt ældrecenter og folkeskole. Psykologfaget er også repræsenteret i både Vinderup og de omkringliggende større byer Holstebro, Struer og Skive. Er man bosiddende i Vinderup og har man brug for at finde en dygtig psykolog har man således gode muligheder i lokalområdet. Søger du psykolog til individuel terapi, par-, gruppe- eller familieterapi, kan du se dine muligheder herover – eller du kan søge på specifikke problemstillinger i menuen til venstre.

Er du på udkig efter en gruppe eller et kursus for private – det kunne for eksempel være en meditationsgruppe, eller et kursus i håndtering af angst og depression – kan du se mulighederne her.

Erhvervsledere som søger du et kursus eller foredrag til dine medarbejdere – måske har i brug for et kursus for pædagoger, eller I ønsker at udvikle og styrke samarbejdet på arbejdspladsen – så kan du se de gode tilbud her.

Psykologer som ønsker efteruddannelse har masser af gode muligheder for at finde interessante kurser som dygtige psykologkolleger udbyder – se de spændende kurser her.

Er du psykolog eller har du en sundhedsuddannelse og har du brug for supervision – i gruppe eller individuelt – kan du se tilbud fra dygtige psykologer her.

Regionale tilbud

Får du eller en af dine pårørende brug for psykiatrisk hjælp, kan du henvende dig til egen læge, som under visse omstændigheder kan henvise dig til samtaler med en psykolog.

Ved akut behov for psykiatrisk hjælp skal du kontakte egen læge eller lægevagten på 7011 3131, der kan henvise dig til Psykiatrisk Modtagelse i Risskov eller Horsens. Patienter og pårørende i akut psykisk krise kan også ringe til den døgnåbne Psykiatrisk Rådgivningstelefon 78 47 04 70 for kontakt med erfarne psykiatriske medarbejdere, som er klar med råd og vejledning.

Livslinien kan du snakke eller chatte med en rådgiver, hvis du eller en af dine pårørende har tanker om selvmord.

Fuld adgang

Kr. 998/årligt (ex. moms)

  • Opret ubegrænset antal kurser, grupper og foredrag
  • Fuld profilvisning
  • Fuld supervisorordning
  • Foto på profilen
  • Opret ubegrænset antal klinikadresser

Gratis adgang

kr. 0

  • Opret op til i alt 2 kurser, grupper og foredrag
  • Light profilvisning
  • Light supervisorvisning
  • Én klinikadresse

Opret profil

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling og fortrydelsesret

998 kr. ekskl. moms for et årsabonnement 

Faktura sendes pr. email umiddelbart efter tilmeldingen

Jeg er indforstået med, at der ved køb af et årsabonnement på Psykologbogen er knyttet en lovbestemt fortrydelsesret på 14 dage. Fortrydelsesretten regnes fra aftalens indgåelse, det vil sige ved afgivelse af bestilling enten telefonisk eller pr. email til Psykologbogen, og udløber 14 dage herefter. Fortrydelsesretten er overholdt, hvis du sender din meddelelse om fortrydelse, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

 

Vilkår for udmeldelse

Udmeldelse af Psykologbogen kan ske én gang årligt i forbindelse med opkrævelse af nyt årsabonnement. Udmeldelse skal varsles senest 14 dage før dit årsabonnement udløber, og sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen. 

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling

Du har valgt en gratis profil, og det koster derfor kr. 0,- at have en profil på Psykologbogen.
Du kan til enhver tid opgradere din profil til fuldt medlemsskab, ved at rette kontakt til info@psykologbogen.dk. 

Vilkår for udmeldelse

Du kan til enhver tid ophæve dit gratis medlemskab, hvis du ikke længere ønsker have en profil på Psykologbogen. Udmeldelse sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen på info@psykologbogen.dk, hvorefter din profil slettes

 

 

Vær opmærksom på, at du først skal godkendes af administratoren, før du kan logge på.