Er du på udkig efter en psykolog i Lemvig, er du landet det rette sted. Få her et overblik over muligheder for psykologhjælp nær dig.

Sted

Ventetid

Arbejdsområder

Ydelse

Rabatter

Alder

Pris

Arbejdsmetoder

Uddannelse

Sprog

 

{{results.length}} psykologer i (eller nær) {{cityName || 'Lemvig '}}

{{psykolog.FirstName}} {{psykolog.LastName}}
profile-picture profile-picture
{{psykolog.StreetName}}
{{psykolog.ZipCode}} {{psykolog.City}}
Tlf: {{psykolog.Phone}}
{{psykolog.WaitingTimes[0].Name}}
Tager lægehenvisning: {{psykolog.MedicalReferral ? 'Ja': 'Nej'}}

Find psykolog Lemvig

Lemvig er en by beliggende i Lemvig Kommune i den nordvestlige del af Region Midtjylland. Lemvig huser ca. 7.000 af kommunens knap 21.000 indbyggere. Kommunen har en naturskøn beliggenhed med vand på to sider; Vesterhavet på vestsiden og mod nord den del af Limfjorden, der kaldes Nissum Bredning. Lemvig er en forholdsvis lille by, hvor ’alle kender alle’ – hvilket ikke mindst ses ved, at byen er inspiration til Gantriis tegneserie ’Livets Gang i Lidenlund’. Lemvig ligger i et bakket terræn – byen kaldes da også Vestjyllands eneste bjergby – bjerge er måske så meget sagt, men i hvert fald finder man både hårnålesving og fodgængertrapper i byen. Lemvig er en idyllisk by med en lang historie; her har været by siden 1200-tallet og byen har været købstad siden 1545, og byen er stadig et besøg værd for de shoppelystne – her er alt i supermarkeder og specialbutikker. Byen har to museer, gallerier og et stort, velfungerende bibliotek, biograf med de nyeste premierefilm, og selvom fiskeriet som erhverv nok er for nedadgående, finder man stadig enkelte fiskerbåde i Lemvig Havn foruden mange lystbådepladser. Fiskeri findes til gengæld i større målestok i en anden af kommunens byer, Thyborøn 18 kilometer nordvest for Lemvig – i Thyborøn findes fiskeriskole med forskellige maritime uddannelser, skønne badestrande med det hvideste sand, Jyllandsakvariet og Kystcenteret, hvor man kan lære om naturen i og omkring Vesterhavet. Lemvig har et regionshospital, som er en del af Hospitalsenheden Vest.

Bor du i Lemvig og har du brug for at finde en psykolog, som kan hjælpe med dine psykologiske problemstillinger, og som tilbyder individuel, par, familie- eller gruppeterapi – kan du her på Psykologbogen finde gode tilbud fra mange dygtige psykologer. Se mulighederne herover eller søg ved hjælp af filtrene til venstre.

Er du på udkig efter en gruppe, et kursus eller et foredrag for private – måske et forældrekursus eller et foredrag om mindfulness – finder du tilbuddene her.

For virksomhedsledere som søger kursus eller foredrag til sine medarbejdere – for eksempel et mindfulnesskursus eller et kursus for behandlere af misbrugere – findes mulighederne her.

Er du psykolog og søger du efteruddannelse eller supervision, finder du lokale tilbud her.

Kommunale tilbud

Børn og unge og deres familier har flere muligheder for hjælp og rådgivning i Lemvig Kommune. Du kan læse mere på Familieafdelingens hjemmeside. 

Regionale tilbud

Får du eller en af dine pårørende brug for psykiatrisk hjælp, kan du henvende dig til egen læge, som under visse omstændigheder kan henvise dig til samtaler med en psykolog.

Ved akut behov for psykiatrisk hjælp skal du kontakte egen læge eller lægevagten på 7011 3131, der kan henvise dig til Psykiatrisk Modtagelse i Risskov eller Horsens. Patienter og pårørende i akut psykisk krise kan også ringe til den døgnåbne Psykiatrisk Rådgivningstelefon 78 47 04 70 for kontakt med erfarne psykiatriske medarbejdere, som er klar med råd og vejledning.

Livslinien kan du snakke eller chatte med en rådgiver, hvis du eller en af dine pårørende har tanker om selvmord.

Fuld adgang

Kr. 998/årligt (ex. moms)

  • Opret ubegrænset antal kurser, grupper og foredrag
  • Fuld profilvisning
  • Fuld supervisorordning
  • Foto på profilen
  • Opret ubegrænset antal klinikadresser

Gratis adgang

kr. 0

  • Opret op til i alt 2 kurser, grupper og foredrag
  • Light profilvisning
  • Light supervisorvisning
  • Én klinikadresse

Opret profil

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling og fortrydelsesret

998 kr. ekskl. moms for et årsabonnement 

Faktura sendes pr. email umiddelbart efter tilmeldingen

Jeg er indforstået med, at der ved køb af et årsabonnement på Psykologbogen er knyttet en lovbestemt fortrydelsesret på 14 dage. Fortrydelsesretten regnes fra aftalens indgåelse, det vil sige ved afgivelse af bestilling enten telefonisk eller pr. email til Psykologbogen, og udløber 14 dage herefter. Fortrydelsesretten er overholdt, hvis du sender din meddelelse om fortrydelse, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

 

Vilkår for udmeldelse

Udmeldelse af Psykologbogen kan ske én gang årligt i forbindelse med opkrævelse af nyt årsabonnement. Udmeldelse skal varsles senest 14 dage før dit årsabonnement udløber, og sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen. 

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling

Du har valgt en gratis profil, og det koster derfor kr. 0,- at have en profil på Psykologbogen.
Du kan til enhver tid opgradere din profil til fuldt medlemsskab, ved at rette kontakt til info@psykologbogen.dk. 

Vilkår for udmeldelse

Du kan til enhver tid ophæve dit gratis medlemskab, hvis du ikke længere ønsker have en profil på Psykologbogen. Udmeldelse sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen på info@psykologbogen.dk, hvorefter din profil slettes

 

 

Vær opmærksom på, at du først skal godkendes af administratoren, før du kan logge på.