Er du på udkig efter en psykolog i Hjørring eller omegn, er du kommet til det rette sted. Find her en dygtig psykolog, der kan hjælpe med dine psykiske problemstillinger.

Sted

Ventetid

Arbejdsområder

Ydelse

Rabatter

Alder

Pris

Arbejdsmetoder

Uddannelse

Sprog

 

{{results.length}} psykologer i (eller nær) {{cityName || 'Hjørring '}}

{{psykolog.FirstName}} {{psykolog.LastName}}
profile-picture profile-picture
{{psykolog.StreetName}}
{{psykolog.ZipCode}} {{psykolog.City}}
Tlf: {{psykolog.Phone}}
{{psykolog.WaitingTimes[0].Name}}
Tager lægehenvisning: {{psykolog.MedicalReferral ? 'Ja': 'Nej'}}

Find psykolog Hjørring

Hjørring er beliggende i Hjørring Kommune i den del af Region Nordjylland, der betegnes Vendsyssel. Af Hjørring Kommunes godt 65.000 indbyggere bor de ca. 25.000 i Hjørring, som er den største by i Vendsyssel. Byen ligger mellem Hirtshals og Aalborg, med jernbane- og motorvejsforbindelse til begge byer. Hjørring ligger i et bakket terræn, der har været beboet siden oldtiden. Byens beliggenhed midt i Vendsyssel har til alle tider været et naturligt centralt samlingspunkt for egnens befolkning. I området har man gjort en del fund fra oldtiden; her findes flere bronze- og jernaldergrave samt en jernalderboplads. Fund fra disse steder kan ses på Vendsyssel Historiske Museum i Hjørring, hvor man desuden kan se folkedragter og landbrugsredskaber fra fortiden.

Som hovedby i Vendsyssel har Hjørring meget at byde på, og beliggenheden i det nordlige Jylland er slet ikke dårlig – færgeforbindelsen mellem Hirtshals og Larvik i Norge tager blot 3,5 timer, hvilket betyder at både erhverv og turisme har gode muligheder for at samarbejde med nordmændene. BusinessBroen er et projekt med fokus på vækst og kompetenceudvikling for dem, der ønsker at etablere sig, eksportere eller finde arbejde i Norge. Hjørring har masser af butikker og spisesteder for enhver smag, har man lyst til sport findes her næsten alt, hvad man kan ønske sig, her er rig mulighed for skønne naturoplevelser, og sidst i august hvert år kan man opleve middelalderfestivalen Stygge Krumpen Dagene.

Hjørring er et godt sted at bo - faldende arbejdsløshed, pasningsgaranti for de midste i familien, mange gode skoletilbud både hvad angår grunduddannelse og ungdomsuddannelser, og for de, der øsnker videreuddannelse men helst vil blive boende i Hjørring, findes der mulighed for at uddanne sig til lærer, pædagog, sygeplejerske med mere.

Bor du i Hjørring og får brug for en psykolog til individuel, par, familie- eller gruppeterapi, kan du i Psykologbogen finde en dygtig psykolog, der kan hjælpe med dine problemstillinger.

Er du på udkig efter gruppeterapi, et foredrag eller et kursus – for eksempel et kursus i stresshåndtering, eller en sorggruppe – finder du mulighederne her.

Virksomhedsledere, som ønsker et foredrag eller kursus til medarbejderne – måske et foredrag om misbrug, eller et kursus i stresshåndtering – finder mulighederne her.

For psykologer på udkig efter supervision eller efteruddannelse, findes mulighederne her.

Kommunale tilbud

For børn, unge og forældre der har problemer med trivsel tilbyder Hjørring Kommune Anonym Rådgivning, få mere at vide på telefon 72 33 49 69.

Elever på Hjørring Gymnasium har mulighed for rådgivning hos en psykolog – se mere her. 

Hjørring Krisecenter er et tilbud til kvinder – med og uden børn – der bliver udsat for vold og trusler om vold. Se mere på centerets hjemmeside.

Familieafdelingen afholder desuden flere kurser målrettet familien og dens medlemmer, blandt andet en sorggruppe for børn. Ring på telefon 72 33 33 33 for yderligere oplysninger. 

Regionale tilbud

Psykiatrien i Region Nordjylland har tre afdelinger, Klinik Syd, Klinik Nord, Klinik Børn og Unge

Aalborg Universitethospital - psykiatrien er en del af Klinik Syd. Her finder du en række psykiatriske behandlingstilbud, heraf flere specialfunktioner målrettet specifikke grupper såsom akut psykiatri, angst og personlighedspsykiatri, mani og depression, psykotiske sygdomme og retspsykiatri.

Hos egen læge kan du, hvis du opfylder visse kriterier, få en henvisning til at tale med en praktiserende psykolog.

Hos Psykiatrisk Skadestue kan man henvende sig ved akut behov for psykiatrisk hjælp.

Du kan døgnet rundt kontakte Psykiatrisk Skadestue telefonisk 98 13 42 02 for råd og vejledning hvis du eller en af dine pårørende for brug for psykiatrisk hjælp. Hvis man ikke tidligere har været i kontakt med psykiatrien, anbefales det, at man kontakter egen læge eller vagtlægen forinden.

Den Sociale Skadestue kan alle henvende sig i aften- og nattetimerne med problemer, der tynger.

Livslinien tilbyder telefonisk rådgivning og chat til personer med selvmordstanker.

 

 

Fuld adgang

Kr. 998/årligt (ex. moms)

  • Opret ubegrænset antal kurser, grupper og foredrag
  • Fuld profilvisning
  • Fuld supervisorordning
  • Foto på profilen
  • Opret ubegrænset antal klinikadresser

Gratis adgang

kr. 0

  • Opret op til i alt 2 kurser, grupper og foredrag
  • Light profilvisning
  • Light supervisorvisning
  • Én klinikadresse

Opret profil

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling og fortrydelsesret

998 kr. ekskl. moms for et årsabonnement 

Faktura sendes pr. email umiddelbart efter tilmeldingen

Jeg er indforstået med, at der ved køb af et årsabonnement på Psykologbogen er knyttet en lovbestemt fortrydelsesret på 14 dage. Fortrydelsesretten regnes fra aftalens indgåelse, det vil sige ved afgivelse af bestilling enten telefonisk eller pr. email til Psykologbogen, og udløber 14 dage herefter. Fortrydelsesretten er overholdt, hvis du sender din meddelelse om fortrydelse, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

 

Vilkår for udmeldelse

Udmeldelse af Psykologbogen kan ske én gang årligt i forbindelse med opkrævelse af nyt årsabonnement. Udmeldelse skal varsles senest 14 dage før dit årsabonnement udløber, og sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen. 

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling

Du har valgt en gratis profil, og det koster derfor kr. 0,- at have en profil på Psykologbogen.
Du kan til enhver tid opgradere din profil til fuldt medlemsskab, ved at rette kontakt til info@psykologbogen.dk. 

Vilkår for udmeldelse

Du kan til enhver tid ophæve dit gratis medlemskab, hvis du ikke længere ønsker have en profil på Psykologbogen. Udmeldelse sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen på info@psykologbogen.dk, hvorefter din profil slettes

 

 

Vær opmærksom på, at du først skal godkendes af administratoren, før du kan logge på.