Er du på udkig efter en psykolog i Stege eller på Møn i øvrigt, er du kommet til det rette sted.

Sted

Ventetid

Arbejdsområder

Ydelse

Rabatter

Alder

Pris

Arbejdsmetoder

Uddannelse

Sprog

 

{{results.length}} psykologer i (eller nær) {{cityName || 'Stege'}}

{{psykolog.FirstName}} {{psykolog.LastName}}
profile-picture profile-picture
{{psykolog.StreetName}}
{{psykolog.ZipCode}} {{psykolog.City}}
Tlf: {{psykolog.Phone}}
{{psykolog.WaitingTimes[0].Name}}
Tager lægehenvisning: {{psykolog.MedicalReferral ? 'Ja': 'Nej'}}

Find psykolog Stege

Stege er en hyggelig, mindre by beliggende på Møn. Byen hører under Vordingborg Kommune i Region Sjælland, og huser godt 3.800 af kommunens i alt knap 45.300 indbyggere. Stege har en smuk placering omgivet af vand med Stege Bugt på den en side, og Stege Nor på den anden side. Ved indsejlingen til noret ligger Stege Havn, en hyggelig lystbådehavn med caféer og leje for Færgen Møn, som tilbyder oplevelses- og underholdningsture omkring Møn. Stege har været bebygget siden middelalderen, hvor byen på grund af udbytterigt sildefiskeri var en af Danmarks rigeste provinsbyer. Byens historie ses stadig mange steder i bybilledet, blandt andet er dele af det gamle fæstningsanlæg byvolden og Mølleporten. 20 kilometer fra Stege finder man Møns største attraktion, Møns Klint, der desuden er Danmarks største klint. Klinten er et smukt syn både fra vandsiden og set oppefra. Her er masser af muligheder for vandreture og her findes planter og dyr, som ikke ses andre steder i landet. Vandrefalken, som tidligere var udryddet i Danmark, har siden 2001 ynglet på Møns Klint. Desuden tilbyder Geocenter Møn konferencer, hvor det nyttige forenes med ture i den smukke natur. Stege er en hyggelig handelsby med et bredt udvalg af butikker, og Møn byder på mange gallerier og butikker med kunst og kunsthåndværk. Stege er en aktiv erhvervsby – her finder man blandt andet kiksefabrikken Bisca, en virksomhed i fremgang. Møn Nu er et erhvervsnetværk, der skal hjælpe til med at sikre en positiv udvikling for erhvervslivet på Møn.

Bor du i Stege eller et andet sted på Møn og har du behov for hjælp til psykologiske problemstillinger, kan du herover eller ved hjælp af filtrene til venstre finde en dygtig psykolog, der tilbyder individuel, par, gruppe- og familieterapi.

Søger du en gruppe, et kursus eller et foredrag – måske en sorggruppe, eller et kursus i håndtering af stress – finder du tilbuddene her.

Er du virksomhedsleder på udkig efter et kursus eller foredrag til dine medarbejdere – for eksempel et kursus for personer, der arbejder professionelt med børn med en ADHD-diagnose, eller et foredrag om mindfulness – finder du mulighederne her.

Er du psykolog eller har du anden sundhedsuddannelse og søger du supervision eller efteruddannelse, kan du se lokale tilbud her.

 

Kommunale tilbud

Psykiatrisk Akutmodtagelse i Vordingborg er for alle med akut opståede psykiske problemer. Telefon 55 35 12 10.

Vordingborg Kommune har tilbud om kursusforløb til personer med forskellige kroniske lidelser – læs mere her.

Er du ung mellem 13-23 år og har du problemer, du ikke kan komme videre med selv, kan du kontakte kommunens Ungerådgivning på telefon 24 22 74 07 – du kan også SMS’e. Her kan dugratis og anonymt få råd og vejledning.

Åben Familierådgivning er for børn under 18 år og deres forældre, gravide samt personer der arbejder med børn. Afdelingen yder råd og vejledning i tilfælde af mistrivsel, skilsmisse og andre problemer, hvor man har brug for hjælp og støtte. Telefon 55 36 46 00.

Kvinder med og uden børn, som bliver udsat for vold og trusler kan henvende sig til Krisecenteret Hjemmet i Nykøbing Falster; hvor der er mulighed for at få hjælp og rådgivning, samt at tage ophold. Du kan ringe til krisecenteret på telefon 54 85 01 34, eller se mere på centerets hjemmeside.

 

Regionale tilbud

Psykiatrisk Akutmodtagelse er for borgere, som har akutte psykiske problemer, samt deres pårørende. Region Sjælland har Psykiatriske Akutmodtagelser i Slagelse, Roskilde og Vordingborg. Afdelingerne har døgnåbent og man kan henvende sig her med eller uden henvisning fra egen læge/vagtlæge.

Din egen læge har mulighed for i visse tilfælde at henvise dig til samtaler med en praktiserende psykolog.

PsykInfo er et Psykiatrisk Informationscenter, som tilbyder information og rådgivning om psykiske sygdomme til alle.

Fuld adgang

Kr. 998/årligt (ex. moms)

  • Opret ubegrænset antal kurser, grupper og foredrag
  • Fuld profilvisning
  • Fuld supervisorordning
  • Foto på profilen
  • Opret ubegrænset antal klinikadresser

Gratis adgang

kr. 0

  • Opret op til i alt 2 kurser, grupper og foredrag
  • Light profilvisning
  • Light supervisorvisning
  • Én klinikadresse

Opret profil

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling og fortrydelsesret

998 kr. ekskl. moms for et årsabonnement 

Faktura sendes pr. email umiddelbart efter tilmeldingen

Jeg er indforstået med, at der ved køb af et årsabonnement på Psykologbogen er knyttet en lovbestemt fortrydelsesret på 14 dage. Fortrydelsesretten regnes fra aftalens indgåelse, det vil sige ved afgivelse af bestilling enten telefonisk eller pr. email til Psykologbogen, og udløber 14 dage herefter. Fortrydelsesretten er overholdt, hvis du sender din meddelelse om fortrydelse, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

 

Vilkår for udmeldelse

Udmeldelse af Psykologbogen kan ske én gang årligt i forbindelse med opkrævelse af nyt årsabonnement. Udmeldelse skal varsles senest 14 dage før dit årsabonnement udløber, og sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen. 

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling

Du har valgt en gratis profil, og det koster derfor kr. 0,- at have en profil på Psykologbogen.
Du kan til enhver tid opgradere din profil til fuldt medlemsskab, ved at rette kontakt til info@psykologbogen.dk. 

Vilkår for udmeldelse

Du kan til enhver tid ophæve dit gratis medlemskab, hvis du ikke længere ønsker have en profil på Psykologbogen. Udmeldelse sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen på info@psykologbogen.dk, hvorefter din profil slettes

 

 

Vær opmærksom på, at du først skal godkendes af administratoren, før du kan logge på.