Er du på udkig efter en psykolog I Aabybro, er du kommet til det rette sted. Få her overblik over, hvad psykologer udbyder i dit nærområde.

Sted

Ventetid

Arbejdsområder

Ydelse

Rabatter

Alder

Pris

Arbejdsmetoder

Uddannelse

Sprog

 

{{results.length}} psykologer i (eller nær) {{cityName || 'Aabybro '}}

{{psykolog.FirstName}} {{psykolog.LastName}}
profile-picture profile-picture
{{psykolog.StreetName}}
{{psykolog.ZipCode}} {{psykolog.City}}
Tlf: {{psykolog.Phone}}
{{psykolog.WaitingTimes[0].Name}}
Tager lægehenvisning: {{psykolog.MedicalReferral ? 'Ja': 'Nej'}}

Find psykolog Aabybro

Åbybro er beliggende i Jammerbugt Kommune i den nord-vestlige del af Region Nordjylland. Byen tæller ca. 5.500 af kommunens i alt godt 38.400 indbyggere. Byen er hovedsæde i Jammerbugt Kommune, som er en lang og smal kommune med ca. 50 kilometer kyststrækning. Denne beliggenhed er medvirkende til, at området er et af Nordjyllands populære turistmål, særligt for campister og sommerhusejere. Der er her, man finder det charmerende ferieområde Blokhus, som blandt andet hver år er vært for en international sandskulpturfestival. Andre større byer i Jammerbugt Kommuner er Pandrup, Fjerritslev og Brovst, og mod nord grænser kommunen op til Danmarks måske allemest populære sommerferieområde, Løkken. Åbybro ligger i et naturskønt område nær Ryå, hvor man kan sejle en tur i kano, ligeledes er åen populær for lystfiskere idet den har et meget alsidigt fiskeliv.

Åbybro er en livlig handelsby, der ligger bare 10 minutters kørsel fra Aalborg Lufthavn. Byen har et pænt udvalg af butikker, restauranter, frisører, banker, ejendomshandlere mm. Kort sagt, her er, hvad man har brug for i dagligdagen. Åbybro er hjemsted for Jammerbugt Kultur- og Erhvervscenter, hvor flere af byens erhvervsvirksomheder holder til. Centeret afholder jævnligt koncerter med store og små navne fra ind- og udland, foruden andre kulturelle arrangementer for hele familien. Bag centeret finder man Søparken, perfekt til en idyllisk gåtur rundt om søen.

Åbybro har flere skoletilbud, både folkeskoler og privatskoler. Unge der ønsker gymnasium og handelsskole, skal pendle de 18 kilometer til Aalborg, hvor der desuden er masser af muligheder for videreuddannelse, blandt andet Aalborg Universitet, hvor man kan vælge mellem et hav af forskellige fag, deriblandt psykolog.

 

Bor du i Åbybro og har du brug for at finde en psykolog, finder du her i Psykologbogen mange dygtige psykologer, der tilbyder individuel, par, familie- og gruppeterapi.

Private som søger gruppeterapi, kurser eller foredrag – det kan for eksempel være en sorggruppe for børn, et kursus i stresshåndtering eller mindfulness – finder mulighederne her.

Er du erhvervsleder og søger et kursus eller foredrag til dine medarbejdere – måske arbejder I med børn med en ADHD-diagnose og søger et efteruddannelseskursus – kan du se tilbuddene her.

Psykologer, som søger efteruddannelse og supervision, kan se mulighederne lokalt her. 

Kommunale tilbud

Pædagogisk Psykologisk Rådgivning (PPR) i Jammerbugt Kommune yder rådgivning og vejledning til professionelle, der arbejder med børn og børnefamilier, samt psykologisk vejledning til private. Se mere på PPR’s hjemmeside. 

 

Regionale tilbud

Psykiatrien i Region Nordjylland har tre afdelinger, Klinik Syd, Klinik Nord, Klinik Børn og Unge

Aalborg Universitethospital - psykiatrien er en del af Klinik Syd. Her finder du en række psykiatriske behandlingstilbud, heraf flere specialfunktioner målrettet specifikke grupper såsom akut psykiatri, angst og personlighedspsykiatri, mani og depression, psykotiske sygdomme og retspsykiatri.

Hos egen læge kan du, hvis du opfylder visse kriterier, få en henvisning til at tale med en praktiserende psykolog.

Hos Psykiatrisk Skadestue kan man henvende sig ved akut behov for psykiatrisk hjælp.

Du kan døgnet rundt kontakte Psykiatrisk Skadestue telefonisk 98 13 42 02 for råd og vejledning hvis du eller en af dine pårørende for brug for psykiatrisk hjælp. Hvis man ikke tidligere har været i kontakt med psykiatrien, anbefales det, at man kontakter egen læge eller vagtlægen forinden.

Den Sociale Skadestue kan alle henvende sig i aften- og nattetimerne med problemer, der tynger.

Livslinien tilbyder telefonisk rådgivning og chat til personer med selvmordstanker.

 

 

Fuld adgang

Kr. 998/årligt (ex. moms)

  • Opret ubegrænset antal kurser, grupper og foredrag
  • Fuld profilvisning
  • Fuld supervisorordning
  • Foto på profilen
  • Opret ubegrænset antal klinikadresser

Gratis adgang

kr. 0

  • Opret op til i alt 2 kurser, grupper og foredrag
  • Light profilvisning
  • Light supervisorvisning
  • Én klinikadresse

Opret profil

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling og fortrydelsesret

998 kr. ekskl. moms for et årsabonnement 

Faktura sendes pr. email umiddelbart efter tilmeldingen

Jeg er indforstået med, at der ved køb af et årsabonnement på Psykologbogen er knyttet en lovbestemt fortrydelsesret på 14 dage. Fortrydelsesretten regnes fra aftalens indgåelse, det vil sige ved afgivelse af bestilling enten telefonisk eller pr. email til Psykologbogen, og udløber 14 dage herefter. Fortrydelsesretten er overholdt, hvis du sender din meddelelse om fortrydelse, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

 

Vilkår for udmeldelse

Udmeldelse af Psykologbogen kan ske én gang årligt i forbindelse med opkrævelse af nyt årsabonnement. Udmeldelse skal varsles senest 14 dage før dit årsabonnement udløber, og sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen. 

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling

Du har valgt en gratis profil, og det koster derfor kr. 0,- at have en profil på Psykologbogen.
Du kan til enhver tid opgradere din profil til fuldt medlemsskab, ved at rette kontakt til info@psykologbogen.dk. 

Vilkår for udmeldelse

Du kan til enhver tid ophæve dit gratis medlemskab, hvis du ikke længere ønsker have en profil på Psykologbogen. Udmeldelse sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen på info@psykologbogen.dk, hvorefter din profil slettes

 

 

Vær opmærksom på, at du først skal godkendes af administratoren, før du kan logge på.