Er du på udkig efter en psykolog i Odder, er du landet det rigtige sted. find psykologer i Odder og omegn her.

Sted

Ventetid

Arbejdsområder

Ydelse

Rabatter

Alder

Pris

Arbejdsmetoder

Uddannelse

Sprog

 

{{results.length}} psykologer i (eller nær) {{cityName || 'Odder '}}

{{psykolog.FirstName}} {{psykolog.LastName}}
profile-picture profile-picture
{{psykolog.StreetName}}
{{psykolog.ZipCode}} {{psykolog.City}}
Tlf: {{psykolog.Phone}}
{{psykolog.WaitingTimes[0].Name}}
Tager lægehenvisning: {{psykolog.MedicalReferral ? 'Ja': 'Nej'}}

Find psykolog Odder

Odder er en by beliggende 21 kilometer syd for Aarhus i Region Midtjylland. Byen ligger i Odder Kommune, og rummer med sine 11.400 indbyggere godt halvdelen af kommunens 21.800 indbyggere. Byen har et stort opland med mange små landsbyer og sommerhusområder. Odder er en handelsby med masser af muligheder for shopping, her er boghandlere, hobbybutikker, tøjbutikker for hele familien, foruden alle de største supermarkedskæder. Desuden finder man byggemarkeder, møbelbutikker og flere bilforhandlere. Her findes en biograf med et godt udvalg af nyere film på programmet, og hvert år i august afholdes Odder Byfest med et kæmpe loppemarked, hvortil folk kommer fra nær og fjern for at finde godbidder mellem de mange nye og gamle lopper. Ønsker man naturoplevelser, er man tæt på skov og strand – langs kysten øst for Odder findes nogle af Østjyllands bedste badestrande. Byen er endestation for lokalbanen Aarhus – Odder, som hver dag fragter pendlere til arbejdspladser og uddannelsesinstitutioner i og omkring Aarhus. Biltrafik føres til og fra byen af hovedveje mellem Odder og henholdsvis Horsens, Skanderborg og Aarhus. Desuden er der gode busforbindelser til blandt andet sommerhusområderne øst for byen, og til byen Hov, hvorfra færge til Samsø afgår flere gange om dagen. Tidligere havde byen eget sygehus, som blev nedlagt i 2009. Arealet med bygninger blev købt af kommunen og her findes nu VitaPark Odder, som rummer sundhedshus, kulturhus, kontorfællesskaber med fokus på innovation og iværksætteri, samt en park – kort sagt, borgernes hus. Her er en del skoler, både folkeskoler og privatskoler, og i området omkring Odder finder man mange efter- og højskoler. Odder kan tilbyde de unge handelsskole og gymnasium, derudover pendler mange unge til Aarhus, hvor der er et næsten ubegrænset antal muligheder for uddannelse.

 

Bor du i Odder og har du brug for at finde en dygtig psykolog til individuel, par eller gruppeterapi, finder du mulighederne lokalt herover, eller du kan søge ved at bruge filtrene til venstre.

Private som søger en gruppe, et kursus eller foredrag – måske en sorggruppe, et forældrekursus eller et kursus i mindfulness – finder tilbuddene her.

Erhvervsledere som ønsker at tilbyde medarbejderne et kursus eller foredrag – måske et kursus for personer, der arbejder professionelt med børn – kan se mulighederne her.

Er du psykolog på udkig efter supervision – individuelt eller i grupper – eller efteruddannelse, finder lokale tilbud her.

Kommunale tilbud

Børne- og Familiecenteret i Odder Kommune har flere muligheder for børn, unge og familier, som har problemer med trivsel. Læs mere på centerets hjemmeside.

Regionale tilbud

Får du eller en af dine pårørende brug for psykiatrisk hjælp, kan du henvende dig til egen læge, som under visse omstændigheder kan henvise dig til samtaler med en psykolog.

Ved akut behov for psykiatrisk hjælp skal du kontakte egen læge eller lægevagten på 7011 3131, der kan henvise dig til Psykiatrisk Modtagelse i Risskov eller Horsens. Patienter og pårørende i akut psykisk krise kan også ringe til den døgnåbne Psykiatrisk Rådgivningstelefon 78 47 04 70 for kontakt med erfarne psykiatriske medarbejdere, som er klar med råd og vejledning.

Livslinien kan du snakke eller chatte med en rådgiver, hvis du eller en af dine pårørende har tanker om selvmord.

Fuld adgang

Kr. 998/årligt (ex. moms)

  • Opret ubegrænset antal kurser, grupper og foredrag
  • Fuld profilvisning
  • Fuld supervisorordning
  • Foto på profilen
  • Opret ubegrænset antal klinikadresser

Gratis adgang

kr. 0

  • Opret op til i alt 2 kurser, grupper og foredrag
  • Light profilvisning
  • Light supervisorvisning
  • Én klinikadresse

Opret profil

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling og fortrydelsesret

998 kr. ekskl. moms for et årsabonnement 

Faktura sendes pr. email umiddelbart efter tilmeldingen

Jeg er indforstået med, at der ved køb af et årsabonnement på Psykologbogen er knyttet en lovbestemt fortrydelsesret på 14 dage. Fortrydelsesretten regnes fra aftalens indgåelse, det vil sige ved afgivelse af bestilling enten telefonisk eller pr. email til Psykologbogen, og udløber 14 dage herefter. Fortrydelsesretten er overholdt, hvis du sender din meddelelse om fortrydelse, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

 

Vilkår for udmeldelse

Udmeldelse af Psykologbogen kan ske én gang årligt i forbindelse med opkrævelse af nyt årsabonnement. Udmeldelse skal varsles senest 14 dage før dit årsabonnement udløber, og sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen. 

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling

Du har valgt en gratis profil, og det koster derfor kr. 0,- at have en profil på Psykologbogen.
Du kan til enhver tid opgradere din profil til fuldt medlemsskab, ved at rette kontakt til info@psykologbogen.dk. 

Vilkår for udmeldelse

Du kan til enhver tid ophæve dit gratis medlemskab, hvis du ikke længere ønsker have en profil på Psykologbogen. Udmeldelse sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen på info@psykologbogen.dk, hvorefter din profil slettes

 

 

Vær opmærksom på, at du først skal godkendes af administratoren, før du kan logge på.