Søger du efter en psykolog i eller nær Aarhus, så er du kommet det rigtige sted. Få her et overblik over, hvilke muligheder du har for psykologhjælp nær dig.

Sted

Ventetid

Arbejdsområder

Ydelse

Rabatter

Alder

Pris

Arbejdsmetoder

Uddannelse

Sprog

 

{{results.length}} psykologer i (eller nær) {{cityName || 'Århus '}}

{{psykolog.FirstName}} {{psykolog.LastName}}
profile-picture profile-picture
{{psykolog.StreetName}}
{{psykolog.ZipCode}} {{psykolog.City}}
Tlf: {{psykolog.Phone}}
{{psykolog.WaitingTimes[0].Name}}
Tager lægehenvisning: {{psykolog.MedicalReferral ? 'Ja': 'Nej'}}

Find psykolog Århus

Danmarks 2. største by Århus, der er bedre kendt som smilets by, er på mange måder et attraktivt område, der tiltrækker mange forskellige befolkningsgrupper. Århus Kommune, der en del af Region Midt, huser omkring 323.893 indbyggere. Byen, der er placeret ud for den smukke østkyst, er omfavnet af smuk natur, der både tæller skove som Risskov og Moesgaard, hyggelige parker og grønne områder, der indbyder til gåture og afslapning i det fri samt lækre og børnevenlige badestrande.

 

I byen finder man Danmarks yngste befolkning og landets højeste koncentration af studerende. De mange uddannelsesinstitutioner; lige fra ungdomsuddannelser, professionsuddannelser til universitetsuddannelser, gør Århus til en stærk leverandør af viden og forskning, og dette afspejler sig også på psykologstanden i byen. De mange forskellige uddannelsesinstitutioner er således et af Århus største trækplastre og i forlængelse heraf summer byen også af vækst, innovation og et veletableret erhvervsliv. Herudover er Århus også rig på kulturelle aktiviteter og huser blandt andet den traditionsrige Århus Festuge samt Food Festival. Herudover rummer Århus det populære kunstmuseum AROS, der bl.a. bryster sig af den smukke regnbue på toppen, hvorfra man kan nyde den smukke udsigt.

 

I Århus er udbuddet af privatpraktiserende psykologer stort, og mulighederne for psykologsamtaler er gode. Mange psykologer har taget deres uddannelse på Aarhus Universitet. De faglige kompetencer kan generelt forventes at være høje blandt psykologerne, da der er gode muligheder for kollegial sparring og efteruddannelse her.

 

I Århus finder du således også et godt udvalg af terapeutiske gruppeforløb, samt foredrag og kurser udbudt af psykologer. Se her hvad der aktuelt udbydes af gruppeforløb, kurser og foredrag i eller omkring Århus.

Kommunale tilbud

Får du eller en af dine pårørende akut brug for hjælp til psykiske problemer, skal du henvende dig til egen læge eller vagtlægen. Disse kan eventuelt henvise til Psykiatrisk Akutmodtagelse på Psykiatrisk Hospital i Risskov.

Aarhus Kommunes Pædagogiske Afdeling er fælles afdeling for alt vedrørende børns og familiers trivsel. Du kan læse mere her.

Mødrehjælpen yder støtte og rådgivning af forskellig art til sårbare mødre, gravide og familier, med det formål at give børn fra udsatte familier en god og tryg opvækst. Mødrehjælpen kan kontaktes på telefon 33 45 86 00, eller læs mere her.

Aarhus Krisecenter er for kvinder, der bliver udsat for fysisk og psykisk vold og trusler. Krisecenteret kan kontaktes på telefon 86 15 35 22.

Hvis du er studerende på en gymnasial uddannelse har du mulighed for gratis psykologsamtaler igennem Ungdomsuddannelsernes Psykologiske Rådgivning i Århus.

Hvis du er studerende på en lang videregående uddannelse eller University College har du mulighed for gratis psykologhjælp hos Studenterrådgivningen i Aarhus. Telefon: 70 26 75 00

 

I Århus finder du mange forskellige væresteder, cafeer og rådgivningscentre, der er drevet af frivillige kræfter. De forskellige steder rummer forskellige tilbud, hvor nogle er specifikt rettet til rådgivning mod en specifik psykisk lidelse, mens andre er et mere åbent tilbud om samvær og hyggelige aktiviteter. Her kan bl.a. nævnes:

Gallo Kriserådgivning: Består både af en café samt kriserådgivning for folk med forskellige problemstillinger. Her er der mulighed for at få gratis psykologisk støtte gennem samtaler og rådgivning af bl.a. psykologistuderende. Tilbuddet er gratis, åbent for alle og du kan deltage under fuld anonymitet. Gallo har åbnet alle hverdage fra 18-22, mens der er lukket i weekenderne og på helligdage. Tilbuddet henvender sig til alle borgere, der oplever, at de er begrænset af personlige vanskeligheder og udfordringer. Tilbuddet rummer dog ikke hjælp ved misbrug af alkohol eller narkotika.

 Ventilen: Ventilen er et mødested for unge mennesker, der alle oplever og kæmper med ensomhed i deres hverdag. Ventilen leverer gode rammer for samvær og aktiviteter med andre ensomme unge, hvorfra nye venskaber og oplevelsen af at tilhøre et fællesskab kan etableres. Der er åbnet hver torsdag fra 18-21 samt søndag fra 11-14

 

Regionale tilbud

Får du eller en af dine pårørende brug for psykiatrisk hjælp, kan du henvende dig til egen læge, som under visse omstændigheder kan henvise dig til samtaler med en psykolog.

Ved akut behov for psykiatrisk hjælp skal du kontakte egen læge eller lægevagten på 7011 3131, der kan henvise dig til Psykiatrisk Modtagelse i Risskov eller Horsens. Patienter og pårørende i akut psykisk krise kan også ringe til den døgnåbne Psykiatrisk Rådgivningstelefon 78 47 04 70 for kontakt med erfarne psykiatriske medarbejdere, som er klar med råd og vejledning.

Livslinien kan du snakke eller chatte med en rådgiver, hvis du eller en af dine pårørende har tanker om selvmord.

Fuld adgang

Kr. 998/årligt (ex. moms)

  • Opret ubegrænset antal kurser, grupper og foredrag
  • Fuld profilvisning
  • Fuld supervisorordning
  • Foto på profilen
  • Opret ubegrænset antal klinikadresser

Gratis adgang

kr. 0

  • Opret op til i alt 2 kurser, grupper og foredrag
  • Light profilvisning
  • Light supervisorvisning
  • Én klinikadresse

Opret profil

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling og fortrydelsesret

998 kr. ekskl. moms for et årsabonnement 

Faktura sendes pr. email umiddelbart efter tilmeldingen

Jeg er indforstået med, at der ved køb af et årsabonnement på Psykologbogen er knyttet en lovbestemt fortrydelsesret på 14 dage. Fortrydelsesretten regnes fra aftalens indgåelse, det vil sige ved afgivelse af bestilling enten telefonisk eller pr. email til Psykologbogen, og udløber 14 dage herefter. Fortrydelsesretten er overholdt, hvis du sender din meddelelse om fortrydelse, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

 

Vilkår for udmeldelse

Udmeldelse af Psykologbogen kan ske én gang årligt i forbindelse med opkrævelse af nyt årsabonnement. Udmeldelse skal varsles senest 14 dage før dit årsabonnement udløber, og sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen. 

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling

Du har valgt en gratis profil, og det koster derfor kr. 0,- at have en profil på Psykologbogen.
Du kan til enhver tid opgradere din profil til fuldt medlemsskab, ved at rette kontakt til info@psykologbogen.dk. 

Vilkår for udmeldelse

Du kan til enhver tid ophæve dit gratis medlemskab, hvis du ikke længere ønsker have en profil på Psykologbogen. Udmeldelse sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen på info@psykologbogen.dk, hvorefter din profil slettes

 

 

Vær opmærksom på, at du først skal godkendes af administratoren, før du kan logge på.