Kontaktoplysninger

Marie Elbinger Gramstrup
M.P.Bruuns Gade 36
8000 Aarhus C
51 84 28 18
marie@elbingergramstrup.dk
http://www.elbingergramstrup.dk/

Handicap adgang: Nej
Tager ikke lægehenvisning

Profil

Siden 1998 har jeg arbejdet med børn og unge, som har haft det svært på forskellige måder. I januar 2007 startede jeg Børnepsykologisk Klinik.

Jeg har interessse for og/eller erfaring med terapi vedr.

Ydelse

Metoder

Rabatter

Timepris

Uddannelse

Sprog

Psykologisk undersøgelse

Om mig

Grundlæggende tror jeg på at alle mennesker vil det bedste og anstrenger sig for at gøre deres bedste. Der kan være omstændigheder, som forhindrer det i at lykkes. Mange har blot brug for en håndsrækning for at komme videre. En hjælpende hånd til at overvinde tilværelsens udfordringer og komme tilbage på sporet. For os alle gælder, at vi kan mere sammen end hver for sig.

Erfaring

Uddannet cand.psych. i april 1997. Autoriseret af Psykolognævnet i 2000. Specialist i Børnepsykologi i 2007. Supervisor i Børnepsykologi 2011. Videreuddannelse i børneneuropsykologi og videreuddannelse som certificeret organisationsanalytiker.

Supervision tilbydes

Ring på 51 84 28 18, så vi kan få en snak om, hvilken form for supervision, du har brug for.
profilePicture

Ventetid:
2 uger
linkedin
}

Opret profil

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling og fortrydelsesret

998 kr. ekskl. moms for et årsabonnement 

Faktura sendes pr. email umiddelbart efter tilmeldingen

Jeg er indforstået med, at der ved køb af et årsabonnement på Psykologbogen er knyttet en lovbestemt fortrydelsesret på 14 dage. Fortrydelsesretten regnes fra aftalens indgåelse, det vil sige ved afgivelse af bestilling enten telefonisk eller pr. email til Psykologbogen, og udløber 14 dage herefter. Fortrydelsesretten er overholdt, hvis du sender din meddelelse om fortrydelse, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

 

Vilkår for udmeldelse

Udmeldelse af Psykologbogen kan ske én gang årligt i forbindelse med opkrævelse af nyt årsabonnement. Udmeldelse skal varsles senest 14 dage før dit årsabonnement udløber, og sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen. 

Vær opmærksom på, at du først skal godkendes af administratoren, før du kan logge på.